OBU All-In-One

Sistemul unic de taxare a drumurilor europene pentru vehiculele de minim 3.5 tone.

Realizezi multe transporturi în Europa? Redu timpii alocați sarcinilor administrative și folosește un singur dispozitiv de plată a taxelor de drum pentru tranzitul țărilor din Europa.

Implementează OBU All-In-One
în flota ta auto

OBU All-In-One dezvoltat de SafeFleet este un produs românesc
de implementare a EETS (SETRE) și este în prezent cea mai
inovativă și eficientă metodă de taxare unică pentru transportatorii români.

1 singur Contract

1 singur Operator

1 singur Aparat

1 singură Factură

Ce este EETS?

EETS este Electronic European Toll System sau SETRE - Serviciul European de Taxare Rutieră Electronică și este menit să asigure interoperabilitatea dintre toate sistemele de taxare din Uniunea Europeană.

Scopul EETS este să ofere transportatorului posibilitatea de a plăti o singură taxă, unui singur furnizor de servicii, folosind un singur dispozitiv de tip on-board-unit, OBU, pentru traversarea oricărei țări din UE.

Acoperire teritorială:
2019 - Ungaria, Austria
2020 - Franța, Spania, Italia, Germania, Belgia, etc.

 • 1

  Firma ta încheie un contract cu un agent SafeFleet care îți înregistrează toate dispozitivele și camioanele la administrațiile naționale ale țărilor pentru care vrei să plătești taxa.

 • 2

  Compania plătește în avans valoarea taxelor prin PrePay, urmând ca SafeFleet să achite prin intermediul OBU All-In-One suma pentru fiecare țară în parte.

 • 3

  La finalul fiecărei luni, SafeFleet îți emite factura de comision de intermediere.

 • 4

  SafeFleet preia toată responsabilitatea în ceea ce privește funcționarea și operarea sistemului de taxare pentru compania ta.

 • 5

  SafeFleet pune la dispoziție informații actualizate la zi, cu privire la balanța de plăți și cheltuielile cu taxele de drum efectuate în numele firmei tale.

OBU All-In-One este un sistem
Unitar, Flexibil, Sigur și Profitabil

 

UNITAR

Reduci timpii consumați cu operațiunile administrative, dizolvi barierele lingvistice, diminuezi costurile cu resursele umane și cheltuielile cu forța de muncă pentru fiecare țară în parte.

FLEXIBIL

Poți solicita modificări flexibile asupra parcului și a vehiculelor. Scazi costurile cauzate de suprataxări în cazul operațiunilor nerealizate.

SIGUR

Transferi toate responsabilitățile cu taxele către SafeFleet, reduci defecțiunile folosind un singur aparat de bord, diminuezi costurile cu amenzile pentru taxe neplătite.

PROFITABIL

Faci economii financiare și de timp în procesul TVA, utilizezi OBU All-In-One împreună cu serviciul de monitorizare, câștigi timp pentru gestionarea flotei și activitatea vehiculelor.

Descoperă avantajele sistemului
unic de taxare OBU All-In-One

 • Un singur dispozitiv de taxare pentru țările din Europa
 • O singură factură pentru traversarea tuturor țărilor
 • O singură persoană de contact pentru întrebări
 • Un singur dispozitiv OBU și instalare ușoară
 • Sistemul acoperă toate tehnologiile existente în UE
 • Integrarea cu actualele termene și condiții de plată
 • Furnizorii EETS sunt certificați și acreditați de Uniunea Europeană